Ejer af Slotsvej 9: Illegale her? - ...det har vi ikke lige tænkt over...

Ejer af Slotsvej 9: Illegale her? - ...det har vi ikke lige tænkt over...

12/7-05: Tankeløs villaejer i Charlottenlund
Ulovligt-arbejde
Ulovligt-arbejde

Villaens ejer, Michael Dligacz, fortalte, at han godt nok havde hørt, at der var en del røre om illegalt arbeje. Men han havde ikke tænkt over, at der kunne være noget skummelt i dette tilfælde, med hans mundtlige aftale med "Perfektionisten"...

Tre udenlandske personer - heraf en fra Hviderusland - er igang med at renovere vinduer på ejendommen Slotsvej 9 i Charlottenlund. Hviderusseren stak af, da Malernes Fagforening besøgte pladsen tirsdag, men forinden havde ejendommens ejer - Michael Dligacz oplyst, at han havde lavet en mundtlig arbejdsaftale med "Poul" fra "Perfektionisten", som i en flyer havde tilbudt ham malerarbejde.

"Perfektionisten" udlejer billig, illegal østeuropæisk arbejskraft til hvem, der måtte ønske dette, i blandt andet Gentofte.

Michael Dligacz fortalte, at han godt nok havde hørt, at der var en del røre om illegalt arbeje. Men han havde ikke tænkt over, at der kunne være noget skummelt i dette tilfælde, med hans mundtlige aftale med "Perfektionisten"...

Malernes Fagforening har anmeldt ejendommens ejer til Gentofte Politi for at beskæftige udenlandsk arbejdskraft, der ikke har arbejdstilladelse i Danmark , og som heller ikke er lovligt udstationerede.