"Thomsen & Jensen" hærger Nørrebro
ODS SP Z.O.O.
Ul. Starowiesska 34/6
81-356 Gdymia
Polen
Ulovligt-arbejdeBlokeret
Ulovligt-arbejde, Blokeret

Otte polske bygningsarbejdere lavede nedrivning af asbestholdige materialer på Nørrebrogade 56 i baghuset. Arbejdstilsynet har stoppet arbejdet.

Da Jord & Betonarbejdernes Fagforening onsdag traf otte polske bygningsarbejdere fra "Thomsen & Jensen" var de i fuld gang med nedrivning af asbestholdige materialer på adressen Nørrebrogade 56 i baghuset. Arbejdstilsynet blev straks alarmeret. Tilsynet stoppede efterfølgende arbejdet og sikrede området.

Ejendommen er tilknyttet Dansk Ejendomsanalyse A/S v/direktør Erik Vestergaard-Jensen.

Malernes Fagforening har d.d. opfordret Erik Vestergaard-Jensen til at afbryde samarbejdet med "Thomsen & Jensen". Vi har ikke modtaget nogen reaktion på denne opfordring.

På det foreliggende grundlag vurderer Malernes Fagforening, at Dansk Ejendomsanalyse A/S er den egentlige arbejdsgiver for de otte polakker, idet der er tale om arbejdsudlejning. Vi har derfor sendt krav om overenskomst til samme med frist for indgåelse til fredag kl. 10.

Malerne har blokade og dermed hovedkonflikten mod ODS/Trio Huse, der er omfattet af sympatikonflikt. "Thomsen & Jensen" står bag Trio Huse og den polske filial ODS. Se: www.malerneshus.dk 

Nørrebrogade 56
2200 Kbh. N.
Trio Huse ApS
Ørslev Stationsvej 59 C
4100 Ringsted
Har du yderlige informationer eller oplysninger i sagen,
bedes du kontakte Malernes Fagforening i Storkøbenhavn på lygten@maler.dk