Under konflikten forsøgte skruebrækkere som her fra Quitzau at fjerne stilladset, men blev stoppet.

Under konflikten forsøgte skruebrækkere som her fra Quitzau at fjerne stilladset, men blev stoppet.

Overenskomst på Ndr. Fasan Vej 1-3
Quitzau Construction Ltd
Sp.ZOO UL. Kusocin'skiego 35/1
70-236 Szczecin
Polen
BlokeretOverenskomst
Blokeret, Overenskomst

Men en underskrevet overenskomst med Malernes Fagforening har Kenneth Schwartz fået mulighed for at færdiggøre arbejdet på ejendommen Ndr. Fasanvej 1. Her har arbejdet ligget stille på grund af en sympatikonflikt mod Kenneth Schwartzs selskab, Thorion Invest. Dette selskab har Schwartz lukket og erstattet med et nyt, nemlig Constructor Management K/S. Og det er dette selskab, malernes har fået en aftale igennem overfor.

Det skriver Malernes Fagforening på hjemmesiden www.malerneshus.dk, hvor sagen løbende er blevet dækket. Fagforeningen gør opmærksom på, at den blokade, der er mod det underentreprenørfirma, som Schwartz har benyttet sig af, Quitzau Construction, opretholdes.

Det betyder, at alle igangsatte, varslede og forberedte sympatikonflikter til støtte for fagforeningens krav om overenskomst med Quitzau Construction opretholdes, bortset fra konflikter, der involverer Schwartzs firma, Constructor Management K/S. Schwartz har meddelt, at man ikke fremover til indgå i entrepriseforhold med Quitzau Construction.